Tel.: 0256 494 584 / 0725 919 145

Te servim dulce...

Despre noi

Aşteptăm să ne treceţi pragul pentru a redescoperi gustul prăjiturilor de odinioară!

Despre noi

Suntem o mare familie care pune accent pe calitate şi nu pe cantitate, care a înţeles că pentru a rezista pe piaţa aflată într-o continuă dezvoltare, e nevoie de profesionalism şi de mult devotament, de respect nemăsurat faţă de omul care îţi trece pragul.

Cea mai mare parte a reţetelor noastre sunt făcute după reţetarul din 1963, atunci când nu existau amelioratori, prafuri şi fel de fel de arome.Prăjiturile noastre sunt doar din ingrediente naturale, folosim doar fructe de sezon şi produse de calitate, şi, de aceea, uneori nu găsiţi produsele preferate la cofetărie.

De la ce vine "Verona"? 

De la o mamă care şi-a iubit atât de mult fiica, încât a vrut ca locul ei dulce să îi poarte numele.Asta se întâmpla acum mai bine de 25 de ani..

Între timp a devenit o afacere de familie, o afacere condusă de o mamă şi de o fiică, un loc în care tradiţia se împleteşte perfect cu noutatea, un loc în care dulcele încă are gustul de odinioară.Mama e cea atentă ca produsele pe care le iubiţi atât de mult să nu-şi schimbe gustul şi , deseori, o puteţi vedea servindu-vă dulce, pentru că că îşi ia energia din fidelitatea dumneavoastră şi din cuvintele dulci şi frumoase pe care mi le adresaţi.Fiica, cândva farmacist, a devenit între timp principalul decorator al cofetăriei şi fiecare tort de nuntă, botez sau orice alt eveniment special poartă amprenta ei.

Pentru noi Verona este prima casă, şi nu a doua, pentru că cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem aici, alături de vânzătoare, care ne sunt alături de 25 de ani şi de cofetarele noastre pe care le avem alături de la deschiderea laboratorului din anul 1999.

Ştim că am ajuns aici doar datorită vouă şi vă mulţumim pentru încredere! Ne dorim "să vă servim mereu dulce!"

PROGRAM

Ne găseşti în fiecare zi, în locul nostru dulce, de la ora 07:30 până la 20:00. Vino şi noi te vom ajuta să îţi transformi orice idee sau dorinţă într-o formă dulce!

CONTACT

Timişoara, Piaţa Bălcescu, str. Ciprian Porumbescu, nr. 2

Telefon: 0256 494 584 / 0725 919 145

©2019 Copyright Cofetaria Verona. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.